full screen background image
Keresés
2021 június 13 - vasárnap
  • :
  • :

A rendőrőrs nyerte el az önkormányzat kitüntetését Simontornyán

A rendőrőrs nyerte el az önkormányzat kitüntetését Simontornyán

2019.07.12. A helyi rendőrőrs nyerte el a simontornyai önkormányzat által alapított kitüntetést – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A napokban tartották Simontornya várossá nyilvánításának évfordulója alkalmából szervezett ünnepi testületi ülést. A rendezvényen díjak átadására is sor került.

A település polgármestere, Csőszné Kacz Judit ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy a város megkülönböztetetten elismeri a település általános fejlődését szolgáló, az ehhez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó tevékenységgel szervezett kimagasló érdemeket.

2019-ben a Simontornya érdekében végzett kiemelkedő eredményességű, maradandó értékű, megbecsülést kiváltó tevékenységéért a „Simontornyáért” kitüntető címet a Tamási Rendőrkapitányság Simontornyai Rendőrőrse érdemelte ki.

Az elismerést a város polgármestere adta át a rendőrőrs képviselőinek, Mikoly Tibor rendőr alezredes, őrsparancsnoknak, Nagy Ferenc rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízottnak és Wéhman János rendőr őrmester, körzeti megbízottnak.