full screen background image
Keresés
2021 május 7 - péntek
  • :
  • :

A sereghajtó Kaposvár otthonában nyert a Paks

A sereghajtó Kaposvár otthonában nyert a Paks

2020.02.06. A Paks magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szerdai játéknapján.

A kiesés elkerüléséért harcoló paksiak jó formában vannak, legutóbbi öt mérkőzésükből négyet megnyertek.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC-Paksi FC 0-3 (0-2)
—————————————-
Kaposvár, 690 néző, v.: Karakó
gólszerzők: Könyves (17., 41.), Sajbán (83.)
sárga lap: Osváth (28.)

Kaposvári Rákóczi FC:
———————
Pogacsics – Vachtler, Hegedűs D., Tarasovs, Fodor – Nagy J., Jakimiv (Trebotic, 64.) – Zsiga (Palic, a szünetben), Csiki, Balázs – Ádám

Paksi FC:
———
Rácz G. – Osváth (Kulcsár D., 61.), Szélpál, Kelemen, Szabó J. – Szakály D., Balogh B., Bertus – Könyves (Kecskés, 80.), Böde, Hahn (Sajbán, 67.)

Hazai helyzetekkel indult a találkozó, de a Kaposvár nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel és a vendégek egy villámgyors kontra végén – amely egy szögletből indult – a 17. percben megszerezték a vezetést. Innentől kezdve inkább a tolnaiak akarata érvényesült, a 40. percben ugyan a játékvezető ítélete még megmentette a hazaiakat, egy perccel később viszont Könyves megszerezte második gólját, amivel gyakorlatilag el is döntötte az összecsapást.

A második félidőben a Paks magabiztosan őrizte előnyét a kissé hitehagyottan futballozó kaposváriakkal szemben, a 3-0-s végeredményt a csereként pályára lépő Sajbán állította be.

Fotó: paksifc.hu

MTI
Read previous post:
Close