full screen background image
Keresés
2021 július 23 - péntek
  • :
  • :

A szekszárdi buszpályaudvar várótermében lopott

A szekszárdi buszpályaudvar várótermében lopott

2019.02.12. Vádemelést javasol a rendőrség egy tolnai férfi ellen, aki ellopott egy táskát a szekszárdi buszpályaudvaron.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tolnai lakos ellen – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 24 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2019. január 27-én délelőtt a szekszárdi buszpályaudvar váróterméből úgy lopott el egy otthagyott autóstáskát, hogy az azt megtaláló, és leadni szándékozó férfinak azt mondta, hogy a táska az ő barátnőjéé. A táskában a sértett személyes iratai, bankkártyája és készpénz is volt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy a készpénzt elköltötte, a táskát pedig kidobta egy kukába. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close