full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre

A tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre

2018.04.26. Három baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában Tolna megyében – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Mint azt megírtuk egy személygépkocsi közlekedett szerdán 14 óra 15 perckor a 61-es számú főúton. Haladása során a vasúti kereszteződéshez érve a jármű vezetője figyelmen kívül hagyta az átjáró fényjelző készülékének tilos jelzését. Az autó a kereszteződésbe hajtott, ahol nekiütközött egy tehervonatnak. A balesetben senki sem sérült meg. Az eset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Tolna megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában további két közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad. A megközelítésekor, illetve az azon történő áthaladás során eleget kell tenni a vasúti átjáró biztosítására szolgáló közúti jelzéseknek.

Biztosítatlan vasúti átjáróra járművel csak abban az esetben szabad ráhajtani, ha a vezető meggyőződött arról, hogy az átjáró felé vasúti jármű egyik irányból sem közlekedik.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close