full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

A Tolna megyei Tóth Miklós lett az emléktorna legjobb kapusa

A Tolna megyei Tóth Miklós lett az emléktorna legjobb kapusa

2017.02.12 Labdarúgó tornával emlékeztek a múlt szombaton Tiszaújvárosban Forgács Lászlóra, az egykori rendőrfőkapitányra. A tornán Tolna megyei vonatkozású siker is született.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 4-én, tizenhetedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát, amelyet dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg. A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget ebben az esztendőben (a 12 nevező szervezet közül) a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át.

Végeredmény:
1. Budapesti Rendőr Sportegyesület
2. Országgyűlési Őrség
3. Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott különdíjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kapta. A torna gólkirálya Pápai Zoltán (Heves Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb kapus Tóth Miklós (Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb játékos Bajusz Péter (Budapesti Rendőr Sportegyesület) lett.
A rendezvény fő támogatója a Magyar Rendészeti Sportszövetség és Tiszaújváros Önkormányzata volt

Forrás/fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Read previous post:
Close