full screen background image
Keresés
2020 szeptember 16 - szerda
  • :
  • :

A Zalaegerszeg ellen kezdi a szezont a KSC Szekszárd

A Zalaegerszeg ellen kezdi a szezont a KSC Szekszárd

2019.09.27. Szeptember 28-án szombaton 17:00-tól végre elindul a szurkolók és a KSC Szekszárd által is nagyon várt 2019/2020-as szezon. Nyitásként a csapat hazai pályán fogadja a tavalyi év bronzérmes együttesét, a Zalaegerszeget.

A Zalaegerszegnél ugyan edzőváltás történt, de céljaik és motivációjuk nem változott a nyár során. Keretük erős, hiszen légiósaik mellett két kiváló magyar válogatott játékossal állnak fel, Horti Dórával és Nagy Dorcival.

A két héttel ezelőtt megrendezett 50. Göcsej Kupán találkozott a két gárda és a Szekszárd 10 pontos győzelmet aratott, de ebből még nem lehet messze menő következtetéseket levonni.

A KSC Szekszárd szakmai stábja úgy érzi az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb bajnoksága következik. A felkészülési időszakban a csapat a pályán és azon kívül is jól összerázódott. Nagy kérdés azonban, hogy a „fiatalszabály” értelmében a mérkőzések első húsz percében Vincze Nikolett és Miklós Melinda hogyan tudja pótolni Gereben Líviát.

Az új szezon pedig új ötleteket is szül. Idén a hazai mérkőzések előtt mindig kiválasztanak majd egy iskolát, akiknek tanulói a diákigazolvány felmutatásával ingyen megtekinthetik az adott összecsapást. Első alkalommal a Garay János Gimnáziumra esett a választás, ahol a KSC Szekszárd legtöbb sportolója tanul.

Forrás: kscszekszard.hu
Read previous post:
Close