full screen background image
Keresés
2018 december 16 - vasárnap
  • :
  • :

Ábrahám Béla és Rell Kata alkotásai a kollégiumi galériában

Ábrahám Béla és Rell Kata alkotásai a kollégiumi galériában

2015.12.03. Ábrahám Béla festőművész és meghívottai voltak a Bemutatom a barátomat című kiállítás-sorozat legutóbbi megnyitójának vendégei csütörtökön az I. Béla Gimnázium Kollégiumi Galériájában.

2018hirdetés

A festőművész meghívott barátai Rell Kata képzőművész, Decsi Kiss János újságíró, képzőművész, valamint Gaál László táncoktató, koreográfus volt. A festőművészt, illetve Rell Katát bemutatta Decsi Kiss János és Gaál László. A kiállítás résztvevőit Ábrahám Béla meglepetéssel várta. A festőművész tombolát osztott szét a résztvevők között, a tombolasorsolás nyertesének pedig egyik saját festményét adta át.

A kollégiumi galériában berendezett kiállításon Ábrahám Béla különböző témájú és hangulatú festményeit, valamint Rell Kata textilképeit lehet megtekinteni egy hónapon át.

A sorozatot szervező Kubanek Miklós által meghívott alkotók szabadon dönthetnek arról, hogy társkiállítóként, vagy a megnyitón való közreműködéshez melyik alkotó barátjukat invitálják meg. A kiállítások megnyitóját minden hónap első csütörtökén tartják 17:30-kor. Az alkotások ezt követően egy hónapig, a következő kiállítás megnyitójáig láthatók a galériában.

A legfelső képen: Decsi Kiss János, (balról) Ábrahám Béla, Rell Kata, és Gaál László Fotó: Steiner Viktor 
Read previous post:
Close