full screen background image
Keresés
2021 június 7 - hétfő
  • :
  • :

Adomány révén nő a betegek kényelme a Balassa János kórházban

Adomány révén nő a betegek kényelme a Balassa János kórházban

2019.09.06. Száz, a digitális minőségű tv-adás vételére alkalmas tv-boxot adományozott nemrég a Tolna Megyei Balassa János Kórháznak a Tarr Kft. Az adománynak köszönhetően javul a kórház betegeinek komfortérzete.

A Tolna Megyei Balassa János kórház fekvőbeteg osztályain mintegy 80 tv-készülék üzemel. A készülékek általában a közösségi helyiségekben állnak a betegek rendelkezésére, segítve gyógyulásukat azáltal, hogy megszokott, kedvelt műsoraikat a kórházi tartózkodás idején sem kell nélkülözniük. Az egyébként jól működő tévék hagyományos, analóg készülékek, a digitális sugárzás vételére ez idáig nem voltak alkalmasak.

Erre a betegek komfortérzetét befolyásoló helyzetre kínált megoldást a Tarr Kft. az új tv-boxok és a hozzájuk tartozó távirányítók adományozásával. Az eszközök a beüzemelést követően nemcsak jobb képminőséget kínálnak, de az eddiginél több tv-csatorna vételére, illetve műsorinformációk keresésére is lehetőséget adnak majd. Így a közeli jövőben az intézmény betegei is a korszerű eszközök nyújtotta, jobb minőségben élvezhetik majd a televízió műsorát.

A boxok beüzemelése a Tarr Kft. és a kórház műszaki szakembereinek együttműködésével, várhatóan az ősz során, folyamatosan történik meg.

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése ez úton is kifejezi köszönetét a Tarr Kft.-nek a támogatásért, amellyel igyekeznek megkönnyíteni betegeik számára a kórházban töltött nehéz időszakot.

Forrás: Tolna Megyei Balassa János Kórház. Illusztráció: Kadarka.net
Read previous post:
Close