full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Adományt kapott a Szent József Katolikus Iskola

Adományt kapott a Szent József Katolikus Iskola

2016.10.17.  Átadták a Bartina zenekar és a Csurgó zenekar Vármegyeházi esték keretében megtartott jótékonysági koncertjének bevételét a Szent József Katolikus Iskola részére hétfő délelőtt a Vármegyeházán.

A Bartina-, illetve a Csurgó zenekar kezdeményezésére a közelmúltban megtartott jótékonysági koncert 70 ezer forintos bevételét a Szent József Katolikus Iskola Tehetséges Ifjúságért Alapítványa részére ajánlotta fel a kormányhivatal – mondta el dr. Horváth Kálmán Tolna megyei kormánymegbízott. A kormányhivatal emellett általuk már nem használt, ám a kémiaoktatásban hasznos laboreszközöket, többek között kémcsöveket adott át Fodor Mihálynénak, a Szent József Katolikus Iskola igazgatójának.

Az adományokat dr. Horváth Kálmán, illetve Siklósi Krisztián, a Csurgó zenekar, valamint Vén Attila, a Bartina zenekar vezetője adta át Fodor Mihályné iskolaigazgatónak.

Dr. Horváth Kálmán emlékeztetett, a Vármegyeházi esték rendezvénysorozatot 2015. januárban indította útjára a Vármegyeházát működtető kormányhivatal. A Vármegyeházi esték célja, hogy színesítse Szekszárd kulturális életét. Emellett a rendezvénysorozat keretében a kormányhivatal azon igyekszik, hogy a programsorozattal „nemes ügyeket” is támogasson – tudtuk meg dr. Horváth Kálmántól.

A vezető képen: Fodor Mihályné, dr. Horváth Kálmán, Siklósi Krisztián, illetve Vén Attila. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close