full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Afgán migránsokat fogtak el a bátaszéki rendőrök

Afgán migránsokat fogtak el a bátaszéki rendőrök

2017.10.15. Őrizetbe vettek a szekszárdi rendőrök egy bolgár embercsempészt, aki hat afgán illegális bevándorlót szállított szombaton az M6-os autópályán.

Az M6-os autópálya 154. kilométerszelvényénél szombaton 20 óra 40 perckor a bátaszéki rendőrök intézkedés alá vontak egy külföldi forgalmi rendszámú személygépkocsit, amelynek utasai a járműből kiszálltak és megpróbáltak elmenekülni. Az egyenruhások a személyeket elfogták. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy egy bolgár férfi vezette az autót, amelynek utasai nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és a hat önmagát afgán állampolgárságúnak valló férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a 28 éves bolgár férfit gyanúsítottként hallgatták ki embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a hat illegális migránst a tompai határrendészeti létesítmény kapuján átkísérték.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
Read previous post:
Close