full screen background image
Keresés
2021 július 31 - szombat
  • :
  • :

Ajándékcsomagot vehetnek át a szekszárdi idősek az önkormányzattól

Ajándékcsomagot vehetnek át a szekszárdi idősek az önkormányzattól

2018.11.21. Az idén is ajándékcsomaggal kedveskedik az önkormányzat szekszárdi időseknek a közelgő karácsony alkalmából.

Az önkormányzat, mely 2017-ben elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat, tavaly hirdette meg elsőként akcióját, melyben a 62. életévüket betöltött szekszárdiak kaphattak ajándékcsomagot regisztráció után. A kezdeményezés sikeres volt, a lehetőséggel ugyanis közel 3700 szekszárdi élt – emlékeztetett Ács Rezső polgármester. A városvezető tudatta, az akciót – a tavalyival megegyező feltételek mellett – az idén is meghirdetik. Azoknak, akik igényt tartanak a csomagra, november 26. és december 5. között regisztrálniuk kell e-mailben, telefonon, vagy a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatánál. Az ajándékok kiosztását ABC sorrendben kezdik december 6-án, a Széchenyi utca 29-31. szám alatt.

Ács Rezső arról is szólt, hogy Szekszárdon jelenleg mintegy 8800 olyan személy lakik, aki betöltötte a 62. életévét. Hozzátette, arra számítanak, hogy az idén már több mint 4000 csomagot osztanak ki.

Dr. Haag Éva alpolgármester elmondta, a csomag tartalmát úgy igyekeztek összeállítani, hogy az mindenki számára örömet okozzon. Az egyenként 2500 forint értékű, 2,5 kilogramm súlyú csomagba legalább nyolcféle termék – tea, kávé, tartós élelmiszer és csokoládé – kerül.

Molnár Kata jegyző tudatta, azok jogosultak a csomag átvételére, akik állandó szekszárdi lakhellyel rendelkeznek és 2018. december 31-ig betöltik a 62. életévüket, valamint regisztráltak. Regisztrálni a 74/504-172-es telefonszámon, valamint a szepkor@szekszard.hu e-mail címen és a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán lehet. A regisztrációkor a névre, lakcímre és születési évre lesz szükség. A csomag átvételéhez a személyi igazolványt és a lakcímkártyát kell majd bemutatni. Amennyiben nem a kedvezményezett veszi át, úgy meghatalmazás birtokában tudják átadni a csomagot.

A képen: dr. Haag Éva (b), Ács Rezső és dr. Molnár Kata. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close