full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Ajándékokkal lepte meg a Paks 2 Zrt. a szekszárdi kórház gyermekosztályát

Ajándékokkal lepte meg a Paks 2 Zrt. a szekszárdi kórház gyermekosztályát

2018.12.18. A Paks II. Zrt. dolgozói által felajánlott ajándékokat adta át a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztályán Süli János, a beruházásért felelős miniszter, valamint Lenkei István, a társaság vezérigazgatója és Mittler István, a cég kommunikációs igazgatója.

​A Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztályán Dr. Németh Csaba főigazgató és Ács Rezső, Szekszárd polgármestere fogadta Süli Jánost, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli minisztert, valamint a Paks II. Zrt. vezérigazgatóját, Lenkei Istvánt, és kommunikációs igazgatóját, Mittler Istvánt. Pál József gazdasági- műszaki igazgató, Gliedné Tillmann Erzsébet ápolási igazgató, Dr. Szücs Mária orvos igazgató, Dr. Harangi Ferenc osztályvezető főorvos jelenlétében az intézmény főigazgató főorvosa örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az új atomerőművi blokkok létesítésén dolgozó munkavállalók a karácsony közeledtével gondoltak azokra a gyermekekre, akik az ünnepi időszakot sajnos nem tölthetik otthon, családi körben.

Süli János miniszter kiemelte, hogy a Paks II. Zrt. kezdeményezését készséggel támogatta. Hozzátette: annak ellenére, hogy sok a munka a projekt kapcsán, amelynek jelenlegi fő feladata a létesítési engedélykérelem összeállítása, a karácsony közeledtével a beruházáson dolgozó szakemberek fontosnak érezték, hogy az összegyűjtött ajándékokkal vidámságot csaljanak a beteg gyermekek arcára. Süli János köszönetét fejezte ki a kórház dolgozóinak, akik áldozatos munkával az ünnepek alatt is gondoskodnak a fiatalokról.

Lenkei István vezérigazgató elmondta, hogy a Paks II. Zrt. munkavállalói között sok a fiatal, de szép számmal dolgoznak a társaságnál szülők, nagyszülők is. Természetes tehát, hogy az új blokkok létesítését előkészítő munka mellett gondoltak a beteg gyermekekre is, akik számára nagyon fontos a törődés, különösen az ünnepek idején. A vezérigazgató hozzátette, hogy a társaság tavaly az országos cipősdoboz akcióhoz csatlakozott, idén azonban az ajándékozás személyesebb módja mellett született döntés a dolgozók javaslatára.

Mittler István kommunikációs igazgató szerint azok közül a gyermekek közül, akikkel a mai napon találkozhattak, sokan lehetnek később a 60 éven át üzemelő új atomerőmű munkavállalói. E gondolat mentén Süli Jánossal és Lenkei Istvánnal együtt, a Paks II. Zrt. minden dolgozója nevében kívánt mielőbbi jobbulást és boldog karácsonyt a gyerekeknek.

Forrás: www.paks2.hu