full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Államtitkári dicséretben részesült Harsányi Mária, a KSC Szekszárd edzője

Államtitkári dicséretben részesült Harsányi Mária, a KSC Szekszárd edzője

2017.08.19. Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkára a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) második helyet szerzett leány kosárlabda csapat sikere kapcsán levélben gratulált az Atomerőmű KSC Szekszárd edzőjének, Harsányi Máriának.

Harsányi Mária a KSC saját nevelésű játékosa, az ezüstérmes magyar válogatott tagja, Vincze Nikolett edzőjeként részesült államtitkári dicséretben. Az államtitkár levelét alább olvashatja.

Kedves Harsányi Mária!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma munkatársainak nevében ezúton gratulálok a magyar csapatnak az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon elért kiemelkedő eredményéhez, amelyhez Ön munkájával nagymértékben hozzájárult.

A sportban – mint azt már sokan megtapasztaltuk soha sincsenek véletlenek. A nagyszerű eredményekért és a sikerért mindig meg kell küzdeni. A sportolók kimagasló teljesítménye kivétel nélkül, mindig a kitartó, sokszor lemondásokkal teli munkát vállaló edzők érdeme is.

Ön áldozatkészségével és szakmai iránymutatásával számos tehetséges fiatal pályára lépését segítette már. Köszönöm azt az elkötelezett munkát, amivel képes volt meglátni a speciális képességeket, fejleszteni a kreativitást, motiválni, fenntartani az érdeklődést és a versenyszellemet, és mindeközben olyan értékeket közvetíteni, melyeket tanítványai az élet minden területén kamatoztathatnak.

A jó edzők jó sporteredményekre sarkalják tanítványaikat, és az az út, elkötelezettség és kitartás, amellyel ehhez a kiváló eredményhez sportolóinkat Ön hozzásegítette, példaként szolgál minden felkészítésért felelős edző számára. Bátorítást ad a mindennapokhoz és igazolja, hogy állhatatossággal és akarattal a tehetség kibontakoztatható, az álmok megvalósíthatóak.

Teljesítményét, amelyet ismét igazolt az élet, nemzetünk sportéletét képviselve köszönöm Önnek. További jó egészséget és még sok ilyen szép sikert kívánok Önnek és tanítványainak a jövőben is.

A képen Harsányi Mária.

Forrás/fotó: kscszekszard.hu