full screen background image
Keresés
2019 november 3 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Állatkínzó ellen javasolnak vádemelést a szekszárdi rendőrök

Állatkínzó ellen javasolnak vádemelést a szekszárdi rendőrök

2018.01.31. Vádemelési javaslattal zárt le egy állatkínzási ügyben indított nyomozást a Szekszárdi Rendőrkapitányság.

Az eljárás egy megyei állatvédő alapítvány munkatársa bejelentése nyomán indult, miután 2017. szeptember 26-án, mert egy szekszárdi ház udvarán egy rossz állapotban lévő, megláncolt kutyát láttak. Az állat fel volt tekeredve a láncra, a közelében se víz, se étel nem volt. A helyszínen a hatósági állatorvos a körülményeket megvizsgálta és megállapította, hogy felmerül az állatkínzás gyanúja, ezért az ebet a szekszárdi menhelyre szállították, ahol az állatvédők megfelelően ellátták. A kutya állapotában a gondozásnak köszönhetően jelentős javulás állt be  – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a kutya gazdáját, egy 42 éves nőt, aki beismerte, hogy az állatot elhanyagolta. A gyanúsított szabadlábon védekezhet. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK


ElőzőSopronban rendezik a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét KövetkezőSzurkolói véradást szervez a KSC Szekszárd


Read previous post:
Szurkolói véradást szervez a KSC Szekszárd

2018.01.31....

Egyszerre lesz szuperhold, kék hold és teljes holdfogyatkozás délután

2018.01.31....

Close