full screen background image
Keresés
2019 szeptember 10 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Álom áron juthat el a paradicsomi szigetre, Balira!

Álom áron juthat el a paradicsomi szigetre, Balira!

|PROMÓCIÓ| Álomút álom áron – a Valentin-napi páros akció keretében hatalmas kedvezménnyel juthat el a paradicsomi szigetre, Balira.

Olyan jó érzés, amikor olyan emberek is eljutnak velünk Balira, akik eddig csak álmodoztak róla –  mondja Szintai Zsuzsa, a szekszárdi Analit Utazási Iroda (Balionline.hu) vezetője, aki testérével közösen úgy döntött, hogy minél több embernek megmutatják ezt a fantasztikus, paradicsomi szigetet.

Az érveket, hogy miért érdemes Balira utazni, naphosszat lehetne sorolni.

Balin csodálatos a tengerpart és káprázatosak a strandok, az Unesco által a világörökség részének nyilvántartott teraszos rizsföldek itt a legszebbek, miközben a lélegzetelállító szépségű sziget növényvilága a zöld szín valamennyi árnyalatában pompázik. A számtalan utcai oltár a gazdagon rakott a különféle virágok és adományok látványával kínál szokatlan, de egyben mesés látványosságot a Föld más tájairól ide érkezőknek, akiket rendre ámulatba ejt a templomok, oltárok sokasága, a balinézek hite és kapcsolata az Isteneikkel.

Balin, ahol fantasztikus sokaságban sorakoznak a szállodák, kiváló lehetőség nyílik a különféle vízi sportok kipróbálására, különös tekintettel a szörfölésre. Emellett a gyermekeket és a felnőtteket is aktív programok sokasága várja. Bejárhatják a majomerdőt, úszhatnak delfinekkel, elefánt szafarin, vagy akár raftingon is részt vehetnek, ám a felsorolást még sokáig lehetne folytatni. Ha pedig körülnézne a környező szigeteken, annak sincs akadálya, ugyanis Baliról azok is könnyen elérhetők.

Persze ez korántsem minden. Amilyen csodálatos a sziget, éppen olyan csodálatos emberek a lakói. A Balin élők természetes kedvessége, kiegyensúlyozottsága az egész ottlétünkre nyugodt és mosolygós napokat teremt – mondja Szintai Zsuzsanna. Hozzáteszi, az álomutazás befejeztével nemcsak a szigeten oly sok helyen virágzó egzotikus Frangipani és szegfűszeg illata, az egész élmény örökre a Balit megjárt utazó szívében marad.

Aki már járt az Analit Utazási Irodával Balin, vagy bárhol másutt az jól tudja: a szekszárdi, családi vállalkozásban működtetett utazási iroda mindig szívből jövő szeretettel szervezi ügyfelei részére az utakat, csak a legjobb megoldást ajánlják részükre. Sőt az Analit szinte egyedülálló módon már már az odautat is egyedivé teszi azzal, hogy  többször személyesen is elkíséri utasait, csoportjait, ami nagy segítség azoknak, akik úgy érzik, egyedül nem mernek belevágni az utazásba. Mindez garancia arra is, hogy úgy szervezik meg az utazásokat, mintha mindig a saját útjukat szerveznék.

Ami pedig talán a legfontosabb, az utazási iroda szinte már helybelinek számító munkatársa, Szintai Eszter a nyaralás teljes ideje alatt a szigeten tartózkodik, így bármikor és bármiben az Analit utasainak segítségére siethet. Mindezt természetesen az Ön anyanyelvén, magyarul.

Azok, akik a február 14-ig tartó Valentin-napi páros akció keretében utaznak el a földi mennyországba, most fejenként akár 100.000 forintot is megspórolhatnak. Az út 2018. február 14-ig (szerda) foglalható, utazás 2018. december 10-ig. Az Analit Utazási Iroda emellett várja a jelentkezőket a május 9-én induló kiscsoportos utazásra, melyre személyesen is elkísérik utasaikat.

Amennyiben arra van igénye, az Analit Utazási Iroda a komplett nyaralást megszervezi Önnek repülőjeggyel, szállással, reggelivel, programokkal – mindezt most 375.000 Ft/ fő ár helyett akciósan mindössze 295.000 Ft/fő áron.

Az Analit Utazási Iroda honlapját itt találja – kattintson!

Analit Utazási Iroda
Cím: Szekszárd, Tinódi utca 9.
Tel.: +36 74 510 633,
E-mail:


Analit Utazási Iroda Bali Szintai Zsuzsanna
ElőzőErdélyi kutatók szerint ehető a hó, de csak frissen Következő„Életem a tánc, szerelmem a Bartina”


Read previous post:
„Életem a tánc, szerelmem a Bartina”

2018.02.09....

Dokumentumfilm készül a Bartina Néptánc Egyesületről

2018.02.09....

Close