full screen background image
Keresés
2021 szeptember 18 - szombat
  • :
  • :

Anyát és fiát gyanúsítják lopással és orgazdasággal a tamási rendőrök

Anyát és fiát gyanúsítják lopással és orgazdasággal a tamási rendőrök

2017.09.11. Jogtalan elsajátítással és orgazdasággal gyanúsítanak egy anyát és fiát tamási a rendőrök.

Egy szlovák állampolgárságú férfi elveszítette mobiltelefonját a pincehelyi falunapon, augusztus 5-én. A készüléket később egy helyi nő megtalálta és ellopta. A nő a telefont átadta a 25 éves fiának, aki azt eladta egy magánszemélynek.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetőit, majd az 59 éves nőt jogtalan elsajátítás vétség, a 25 éves férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték, szabadlábon védekezhetnek. A rendőrök a mobiltelefont lefoglalták, majd a sértett képviselőjének átadták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A talált tárgyakat, értékeket minden esetben vissza kell adni a tulajdonosának! Amennyiben ez nem lehetséges, úgy le kell adni az adott település önkormányzatánál! Aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette nem adja át, illetve a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, bűncselekményt követ el.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close