full screen background image
Keresés
2021 május 8 - szombat
  • :
  • :

Anyját, apját bántalmazta, őrizetbe vették

Anyját, apját bántalmazta, őrizetbe vették

2020.03.12. Őrizetbe vettek egy 29 éves férfit, aki anyát és apját is bántalmazta, előbbi súlyosan megsérült – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy dunaszentgyörgyi nő tett feljelentést még 2020. január 17-én, mert fia az esti órákban a lakóházuk udvarán álló autójuk ablakait kitörte. Az eset kapcsán a paksi rendőrök büntetőeljárást indítottak rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 29 éves férfival szemben.

Néhány héttel később otthonukban a fiú minden előzmény nélkül trágár kifejezésekkel illette édesanyját, majd több alkalommal megrángatta és lökdöste is. Ezt követően pedig az édesanyja védelmére kelő édesapját kezdte el ütlegelni. A bántalmazásról a rendőrséget március 11-én a férfi rokonai értesítették. Kiderült, hogy az asszony súlyos, míg férje könnyű sérüléseket szenvedett.

A paksi nyomozók a 29 éves elkövetőt őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett és egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására is.

Az eset kapcsán a nyomozást a Paksi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folytatják.

* A kép illusztráció

 

 
Read previous post:
Close