full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Aranyérmes kóstoló: a legjobb borok egy helyen

Aranyérmes kóstoló: a legjobb borok egy helyen

A 2015-ös Szekszárdi Borvidéki Borverseny aranyérmes palackos boraiba kóstolhatnak bele azok, akik ellátogatnak a Szekszárd Borvidék Kft. rendezvényére április 25-én Szekszárdon.

Az aranyérmes borkóstolón a szekszárdi borvidék huszonkét pincészetének negyvenegy borát lehet majd megkóstolni. Az első 200 jegy korlátozott számban, elővételben is megvásárolható április 23-ig.

Az elővételes jegyek ára 4500 forint, a helyszínen 5000 forintért váltható belépőjegy. Poharat nem kell vinni, mert a jegy mellé mindenkinek jár. Átutalással is lehet fizetni, erről bővebb információt találhat a Szekszárdi Borvidék Kft. honlapján. A jegyet, a számlát és a karszalagot a rendezvény helyszínén lehet átvenni. Bővebb információ kérhető a rendezvényről az esemény szervezőitől, a +36 74/ 673 709-es telefonszámon.

Az aranyérmes borok kóstolóját 2007-óta minden évben megtartják, általában 150-200 fő részvételével. Az idei “aranyos kóstolót” április 25-én szombaton, 15 és 18 óra között rendezik meg a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar aulájában.

Mint azt egyébként a Kadarka.net – Szekszárdi Információs Portálon megírtuk, összesen 55 aranyérmet és 11 ezüstérmet osztottak ki a hagyományosan magas színvonalú Szekszárdi Borvidéki Borversenyen. A legjobb vörösbornak járó díjat a Vesztergombi Pince 2012-es Cabernet Sauvignon bora nyerte el.

A rendezvény előtt tartják meg szintén a főiskola aulájában a Szent György-napi Borünnepet. A Szekszárd Város Borának járó elismerést és a további kilenc díjat is ekkor adják át.

Itt találja az aranyérmes borkóstolón megkóstolható borok listáját – kattintson!

Szekszárdi Borvidéki Borverseny – Kiss Albert képgalériája
Read previous post:
Close