full screen background image
Keresés
2021 augusztus 5 - csütörtök
  • :
  • :

Aranyeső esett az ifjú szekszárdi atlétákra

Aranyeső esett az ifjú szekszárdi atlétákra

2019.12.10. Az évtized utolsó Sport XXI. versenyét rendezték meg a Dél-dunántúli régióban december 7-én.

A megmérettetésnek a Bonyhádi Atlétikai Centrum adott helyet, ahol Scheidler Géza vezetésével pörgős versenyben dőltek el a sorozat második fordulójának helyezései. Négy versenyszám forgószínpad szerűen zajlott a két korosztályban: medicin labda dobás fej felett előre, medicin labda kétkezes mellső dobása, hármas-/ötösugrás és sprintváltó. Zárásképpen emelkedett hangulatban zajlott a gátváltó.

Az U11-es korosztályban 14 csapat összecsapásából a Szekszárdi Sportközpont „piros” csapata került ki győztesen három versenyszámot is megnyerve, második helyen a dusnokiak végeztek, a bronzérmet a negyedikkel azonos pontszámmal a DOVASE „A” csapata szerezte meg. Az U13-as korosztályban is szekszárdi győzelem született – két futószám győzelemnek köszönhetően -, ezüstérmes lett a pécsi PSN Zrt., a bronzérem pedig itt is dombóvári atlétapalánták nyakába került. Az elmúlt években nem született szekszárdi aranyérem, azonban ez most mindkét csapatunknak sikerült, ráadásul meggyőző fölénnyel.

Az U11-es győztes csapat tagjai: Benke Eszter, Erdélyi Barna, Gréczy Bálint, Gréczy Dániel, Häckl Ábel, Kaszó Borka, Kiss Bendegúz, Posta Gréta. Az U13-as aranyérmes csapat tagjai voltak: Dancsó Gréta, Felkl Dominik, Főfai Laura, Gréczy Balázs, Istlstekker Boglárka, Kovalik Máté, Kurcz Kata, Orbán-Zaják Péter. A csapatokat Péterbence Csilla, Gaál László, Póth Gábor és Scherer Tamás kísérték.

Az eredményhirdetésnél minden csapat egy zacskó szaloncukrot kapott, a 2007-es születésűeket (38 fő) pedig „Újonc lettem” pólóval lettek gazdagabbak.

Forrás: Ifj. Ritter Péter – Szekszárdi Sportközpont
Read previous post:
Close