full screen background image
Keresés
2021 február 28 - vasárnap
  • :
  • :

Át akarta verni a rendőröket, bejelentőből gyanúsított lett

Át akarta verni a rendőröket, bejelentőből gyanúsított lett

2020.02.02. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja valótlanul állította a nyomozóknak, hogy ellopták a mobiltelefonját.

Egy 23 éves decsi lakos tett feljelentést még 2019. április 5-én a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hogy a Szekszárd-Decs vasútvonalon közlekedő vonaton egy ismeretlen ellopta a mobiltelefonját a kabátzsebéből. Az adatgyűjtés és a bizonyítási eljárás során kiderült, hogy a férfi telefonját nem vitték el, hanem azt ő maga adta el egy ismerősének – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A 23 éves bejelentőből így gyanúsított lett, akivel szemben a bonyhádi rendőrök büntetőeljárást indítottak hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi kihallgatásán azt mondta az egyenruhásoknak, megfeledkezett arról, hogy a készüléket korábban eladta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close