full screen background image
Keresés
2019 december 2 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Átadták a 62 millió forintból felújított városházát Gyönkön

Átadták a 62 millió forintból felújított városházát Gyönkön

2018.06.12. Átadta a felújított Városházát Katz Gyula polgármester és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök kedden Gyönkön. A vezetők ünnepélyes keretek között vágták át a nemzetiszín trikolórt az épület előtt, amelyet egy közel 62 millió forintos TOP-projekt keretében korszerűsítettek.

Fehérvári Tamás beszédében kiemelte: a TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) források megyeszerte hozzájárulnak a települések esztétikai és gazdasági épüléséhez. A pályázati forrásoknak köszönhetően sok helyen kezdhettek bele különbözőfejlesztések megvalósításába, s Gyönkön már a Városháza is megújult – mutatott az épületre az elnök.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a hátrányosabb helyzetű települések bár nehezebben boldogulnak, mégis számos olyan értékkel rendelkeznek, melyekkel érdemes foglalkozni. Gyönk is ennek szellemében tervezi a jövőt, és a megyei önkormányzat partner lesz a fejlesztések megalapozásában.

Katz Gyula örömét fejezte ki, hogy a régóta tervezett energetikai felújítást sikerült megvalósítani. Köszönetet mondott, amiért a közös önkormányzati hivatalként működő épület többek között új nyílászárókkal, hőszigeteléssel és tetővel gyarapodott. Mint elmondta: belső felújításra még szükség lesz, de addig is együtt örül polgármester kollégáival, a hivatal munkatársaival és a városlakókkal, hiszen a városkép egy korszerű és szép épülettel lett teljesebb.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. Fotó: Ótós Réka
Read previous post:
Close