full screen background image
Keresés
2022 január 15 - szombat
  • :
  • :

Átalakul a szekszárdi kórházba való bejutás rendje!

Átalakul a szekszárdi kórházba való bejutás rendje!

2020.03.30. A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése tájékoztatja a Lakosságot, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme és az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése érdekében, 2020. március 31-én 8:00 órától visszavonásig, a következők szerint változik a szekszárdi kórházba való bejutás rendje. 

Az intézkedésre a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme és az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése érdekében kerül sor.

A változások egyaránt vonatkoznak a személygépjárművel való behajtásra és gyalogos betegforgalomra!

BELÉPÉSI/BEHAJTÁSI REND:
A kórház Béri Balogh Ádám utcai főportáján – gépjárművel, illetve gyalogosan – CSAK a KÓRHÁZI DOLGOZÓK közlekedhetnek!

A BETEGFORGALOM – bármely okból érkező betegek kórházba való belépése, autóval, gyalogosan és mentővel is – KIZÁRÓLAG az intézmény YBL MIKLÓS UTCAI BEJÁRATÁN KERESZTÜL történik! A betegbejártatnál felállított sátrakban ELŐZETES BETEGSZŰRÉS történik és annak eredményétől függően kerülnek a betegek továbbirányításra.

A RENDELŐINTÉZETBEN működő ellátóhelyekre sürgős, vagy halaszthatatlan ellátási igény esetén továbbra is be lehet menni. A Rendelőintézet bejáratánál is ELŐZETES BETEGSZŰRÉS történik! A Rendelőintézet épületéből a kórház felé ÁTJÁRÁS NEM LEHETSÉGES!

Elhelyezkedéséből adódóan, a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon szintén külön betegbeléptetési pont létesül, ezért a Szülészet-Nőgyógyászati ellátásra érkező betegeinknek nem kell az Ybl Miklós utcai sátras betegosztályozó állomásra felmenniük.

Az intézmény felhívja a figyelmet, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, a kórház területén továbbra is TELJES LÁTOGATÁSI TILALOM áll fenn, amelyet szigorúan ellenőriznek és betartanak! A bent fekvő betegekkel való kapcsolattartást más úton, folyamatosan igyekeznek biztosítani.

A kórházban fekvő betegek és az egészségügyben dolgozók biztonsága, valamint a kórház működőképességének megtartása érdekében hozott intézkedések betartásában számítanak a lakosság megértő és fegyelmezett együttműködésére!

Forrás: Tolna Megyei Balassa János Kórház