full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Diákok jelentkezését várja nyári munkára a szekszárdi önkormányzat

Diákok jelentkezését várja nyári munkára a szekszárdi önkormányzat

2017.07.06. Parkgondozói munkára várja a diákok jelentkezését a szekszárdi önkormányzat.

2018hirdetés

A korábbi évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium idén is meghirdette a Nyári diákmunka programot. A program keretében a 16-25 év közötti diákoknak kínálnak munkalehetőséget a területi, települési önkormányzatoknál vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél.

Augusztusban még van lehetőség egy hónapra szóló foglalkoztatási jogviszony létesítésre a szekszárdi önkormányzatnál. A jelentkező diákok parkgondozói munkát végezhetnek napi négy órában. A résztvevők feladatai közé tartozik majd többek között a közterületek rendben tartása, a közterületi bútorok karbantartása, festése. A munkát vállaló diákok a fizetés mellé a jövőben hasznosítható munkatapasztalatokat szerezhetnek, megismerkedhetnek a munkavégzés felelősségével.

A júliusi időszakra való regisztráció lezárult, azonban augusztusi munkavégezésre az Önkormányzat továbbra is várja a jelentkezését.

Jelentkezés az augusztusi munkavégzésre: előzetes regisztráció szükséges a Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Foglalkozási Osztályán (7100 Szekszárd, Találka tér 4. Ügyintézők: dr. Rasch Klára, Árvai Attila Lábár Dániel ), majd személyesen, 2017. június 19. és július 21. között Neppné Váncsa Évánál vagy Szántósi Tündénél (Polgármesteri Hivatal 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 29-31. I. emelet 13. sz. iroda).

Forrás: Polgármesteri Kabinet


ElőzőMészöly megértése, irodalmi programok a Szekszárdi Magasiskolában KövetkezőHalálos gázolás miatt késnek a vonatok a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes vonalon


Read previous post:
Halálos gázolás miatt késnek a vonatok a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes vonalon

2017.07.06....

Három tűzeset és egy műszaki mentés

2017.07.06....

Close