full screen background image
Keresés
2021 május 15 - szombat
  • :
  • :

Autóból lopott értékeket egy kajdacsi férfi Gyönkön

Autóból lopott értékeket egy kajdacsi férfi Gyönkön

2017.10.03. Vádemelést javasol a rendőrség egy kajdacsi férfi ellen, aki egy nyitott autóból lopott.

Az ügyben egy gyönki férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel május 8-án éjszaka ismeretlen elkövető bement a garázsába, majd a nyitott autóból ellopta az indítókulcsot, a rádiómagnót és egy CD lemezt. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 45 éves kajdacsi férfi az eljárásban szabadlábon védekezhet – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nála végzett házkutatás során a magnót és a lemezt megtalálták, lefoglalták, majd a tulajdonos részére visszaadták. A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a járművekben soha nem tanácsos benne hagyni az indítókulcsot, még akkor sem, ha az autó a garázsban, vagy az udvarban parkol, főleg, ha értékeink is vannak az utastérben.

Ha bűncselekmény áldozata lett, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, és a rendőrök érkezéséig lehetőleg hagyja érintetlenül a járművét.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close