full screen background image
Keresés
2021 augusztus 1 - vasárnap
  • :
  • :

Autókat és bankautomatát rongált meg, kukákat borított fel

Autókat és bankautomatát rongált meg, kukákat borított fel

2020.02.27. A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 22 éves Bátaapátiban élő fiatallal szemben folytattak garázdaság és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Több bejelentés is érkezett a rendőrségre Bátaapátiból, mert 2019. szeptember 14-én az éjszakai órákban ismeretlen személy az utcán elhelyezett kukákat feldöntötte, az ott kihelyezett virágládákat a benne levő növényekkel együtt a közeli tóba dobta. Az ismeretlen az éjszaka folyamán két autót is megrongált, egyiknek a tükrét törte le, másiknak pedig az ablakát dobta be, majd a település utcáján levő bankautomatát is megrongálta.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást garázdaság vétség és rongálás vétség gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 22 éves helyi férfi, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók kétrendbeli rongálás vétség és egyrendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalt, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a szükséges iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close