full screen background image
Keresés
2020 november 25 - szerda
  • :
  • :

„Az ÉN városom 50 év múlva!”

„Az ÉN városom 50 év múlva!”

Rajzpályázatot hirdet „Az ÉN városom 50 év múlva!” címmel a szekszárdi önkormányzat 3 és 14 év közötti gyermekek számára.

A pályázatra olyan rajzokat várnak, amelyeken a gyerekek azt mutatják meg hogy, milyennek képzelik el Szekszárdot 50 év múlva.

Három korcsoportban lehet pályázni; a 3 és 6 év közöttiek az I., a 6 és 9 év közöttiek a II., a 10 és 14 év közötti gyerekek a III. korcsoportban pályázhatnak. Részvételi díj nincs, a nyertesek – korcsoportonként az első három – ajándékot kapnak.

A részvétel feltétele, hogy egy pályázó csak egy pályamunkával nevezhet. A pályamunka csak rajz, illetve festmény lehet, az alkotást pedig saját magának, önállóan kell elkészítene a gyermeknek. A rajzokat, festményeket A4-es méretű papíron kell benyújtani. Az alkotás hátulján pedig fel kell tüntetni a pályázó nevét, születési dátumát, az alkotás címét, a szülő, illetve pedagógus, vagy óvónő nevét és telefonos elérhetőségét, valamint az e-mail címét.

A témaválasztásnál a gyerekek szenteljenek különös figyelmet a környezetvédelmi szempontoknak. Azon belül is, hogy milyen éghajlatunk, növényeink, épületeink, állataink, erőforrásaink lesznek, mennyire élünk sportos életet majd, hogyan közlekednek majd az óvodába és iskolába, milyen lépéseket teszünk a fenntarthatóság érdekében.

A pályamunkákat személyesen és postai úton lehet eljuttatni az önkormányzat részére. A beküldési határidő: 2015. május 14. (csütörtök), 16:00 óra.

Bővebb információval Bangó Viktória környezetvédelmi referens szolgálat. Cím: Szekszárd, Széchenyi u. 27-31. (A Polgármesteri Hivatal átmeneti székhelye). E-mail: bango.viktoria@szekszard.hu Telefon: +36 74/ 504-107
Read previous post:
Close