full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Az év fürdője szavazás: szép eredményt ért el a szekszárdi fürdő

Az év fürdője szavazás: szép eredményt ért el a szekszárdi fürdő

2017.09.08. Nyolcadik lett a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő „Az év fürdője” szavazáson, melyet három kategóriában hirdettek meg.

A szekszárdi strand „Az év feltörekvő fürdője” kategóriában indult a versenyen és 2502 szavazatot szerzett. A szekszárdi családbarát strand egyébként mindössze egyetlen ponttal maradt le a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközponttól, mely 2503 szavazatot szerezve végzett a hetedik helyen. A kategória győztese a Demjéni Termál Völgy lett, mely 5168 szavazatot kapott. A kategóriában összesen 81 fürdőhely versenyzett.

A versenyt eddig háromszor hirdették meg, a  családbarát strand- és élményfürdő pedig mindháromszor indult a megmérettetésen – mondta el Ritter Péter, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. kommunikációs vezetője. Mint azt tudatta, az előző évben tizenhatodik helyen végeztek, előtte pedig ennél hátrább, így a fürdő az idei versenyben érte el az eddigi legjobb eredményt.

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő ezzel egyébként a Tolna megyei indulók között is a legjobb eredményt érte el 2017-ben.

Az Év fürdője versenyen Tolna megyéből összesen hat fürdő indult két kategóriában. A szekszárdi fürdőn kívül a Thermal Spa Tamási versenyzett még a „Az év feltörekvő fürdője” kategóriában Tolnából. A Bonyhádi Termálfürdő, a Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő, a Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő és a Kisszékely strand „A Helyiek Kedvenc Fürdője” kategóriában versenyzett.

A Bonyhádi Termálfürdő saját kategóriájában összesen 769 szavazatot szerzett és hetedik helyen végzett a 74 fürdő között. A kategória nyertese a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont lett 2090 szavazattal.

„Az év fürdője szavazást” a Hungarospa Hajdúszoboszló nyerte 11028 szavazattal.

Mint azt megírtuk, megnyitása óta az egyik legjobb szezont zárta a az idén a Szekszárdi Családbarát strand- és Élményfürdő, mely több mint 80 ezer vendéget fogadott.

A képen a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. Fotó: szekszardifurdo.hu