full screen background image
Keresés
2021 július 23 - péntek
  • :
  • :

Az időjárás sem rontja el a Szekszárdi Szüreti Napokat

Az időjárás sem rontja el a Szekszárdi Szüreti Napokat

2019.09.13. Kellemes időjárás várható a hétvégén, 25-27 fok körüli csúcshőmérsékletekkel, csapadék nem valószínű Szekszárdon és környékén.   

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban 12, napközben 27, szombat hajnalban 15, napközben 25, vasárnap hajnalban 9, napközben 24 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken mérsékelt, szombaton időnként élénk, vasárnap ismét mérsékelt légmozgásra lehet számítani. Az égbolt pénteken derült, illetve kissé felhős, szombaton közepesen felhős, vasárnap ismét derült, időnként kissé felhős lesz. Csapadékra nincs kilátás.

A jövő hét első két napjában a hétvégihez hasonló időjárás, majd lehűlés és sok csapadék valószínű. Hétfőn hajnalban 11, napközben 28, kedd hajnalban 14, napközben 25, szerda hajnalban 9, napközben 18 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Szerdán mintegy 23 milliméter csapadék várható.

Országos előrejelzés

Pénteken túlnyomóan derült vagy gyengén felhős, száraz idő lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 7-15, a legmagasabb hőmérséklet 24-29 fok között várható.

Szombaton a többórás napsütés mellett néhol – inkább a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében – előfordulhat futó zápor. A minimumhőmérséklet 10-17, a maximumhőmérséklet 20-26 fok között alakul, délen lesz napközben a melegebb.

Vasárnap teljesen kiderül az ég. Csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban 5-13 fok lesz. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close