full screen background image
Keresés
2021 június 15 - kedd
  • :
  • :

Az utcán bántalmazták áldozataikat

Az utcán bántalmazták áldozataikat

2020.03.27. A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kocsolai férfi és egy tamási nő ellen folytattak súlyos testi sértés és más bűncselekmény elkövetése miatt.

Egy gyönki vendéglátóhelyről érkezett bejelentés, hogy két ismeretlen személy 2018. október 27-én az esti órákban az utcán előzetes szóváltást követően bántalmazott két gyönki lakost, akik könnyebben megsérültek. A verekedést követően az elkövetők elmentek a helyszínről. Az egyik bántalmazó a pulóverét elhagyta az utcán – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A nyomozás során az egyenruhások látókörébe került egy 25 éves Tamásiban élő nő és egy 26 éves kocsolai férfi, akiket a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki. A nőnek súlyos testi sértés bűntett kísérlet és könnyű testi sértés vétség, míg a férfinak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A bántalmazók elismerték a bűncselekmények elkövetését.

A tamási rendőrök az ügyben a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

* A kép illusztráció

 
Read previous post:
Close