full screen background image
Keresés
2022 január 22 - szombat
  • :
  • :

Az úttesten vetkőzött fehérneműre egy lány Szekszárdon

Az úttesten vetkőzött fehérneműre egy lány Szekszárdon

2017.02.26. Szekszárd legforgalmasabb útján, a buszpályaudvar és a vasútállomás között található úttesten állt neki vetkőzni egy lány. Az erről készült videó csütörtökön került fel a Youtube.com videómegosztó oldalra.

A felvételen először az látható, hogy az úttesten álló lány megpróbálja leállítani az arra haladó járműveket. Több jármű teljesen le is fékezett, néhány autós alig tudta kikerülni a járműve elé sétáló fiatalt, aki néha mintha rendőr módjára irányítani próbálta volna a közlekedőket. A zavartan viselkedő lány ezt követően vetkőzni kezdett és ezt csak akkor fejezte be, amikor már csak a fehérnemű volt rajta, miközben ruhája és holmija az úton több helyen szétszórva hevert.

A jelenetet sokan figyelték, többen le is kamerázták, sőt néhányan még biztatták is. „Vegyél le mindent” – kiabálták neki. Volt, aki viszont a mentőket hiányolta mondván: a lány nem normális. A felvételen az is hallható, amint valaki azt mondja, hogy a rendőrök a közelben vannak. Ám azt nem hallani, hogy bárkinek is szándékában állt volna, hogy szóljon nekik.

A közel négy perces felvételen a lány táncra is perdül, illetve fel-alá rohangál a kocsik között, sőt még az őt kamerázóknak is produkálja magát. Mindössze egyetlen pillanat van, amikor a lány gondolkodása logikusnak tűnik, ekkor ezt mondta: „anyósom agyvérzést fog kapni”. A felvétel azzal ér véget, hogy a lány felöltözik.

Cikkünk megjelenése után szerkesztőségünk egy másik videó elérhetőségét is megkapta, azt a felvételt lejjebb találja!
Read previous post:
Close