full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Bajnoki ezüstérmet nyertek a szekszárdi Jégmadarak

Bajnoki ezüstérmet nyertek a szekszárdi Jégmadarak

2018.03.19. Az elmúlt hétvégén ért véget Nyíregyházán az U14-es korosztály 3×3-as jégkorong bajnoksága, amiben a Szekszárdi Sportközpont jégkorong szakosztálya a Szekszárdi Jégmadarak csapata a káprázatos második helyet szerezte meg. Az aranyérmet a Szombathelyi Pingvinek vihették haza, a dobogó harmadik fokára pedig a Szabolcsi Sólymok fértek fel.

A Magyar Jégkorong Szövetség az idei szezonban írta ki először a kölyök (U14) korosztály számára a Magyar Kispályás Bajnokságot, aminek lényege, hogy a mérkőzéseket három a három ellen vívják meg a csapatok.

A Jégmadarak által elér csodálatos eredmény azt is jelenti, hogy a szekszárdi jégkorongsport megszerezte első magyar bajnoki érmét, ami rögtön egy szépen csillogó ezüst lett. A csapat legeredményesebb játékosa Kovács Kornél lett a maga 19 góljával.

A képen a csapat tagjai (balról jobbra, illetve az első sortól az utolsóig haladva): Uszléber Máté, Sági Gergő, Simon Iván, Szegedi Levente, Ajtonyi Bence, Kiefer Máté, Szegedi Szabolcs, Gergely Tibor, Kakas Krisztián, Komáromi Bence, Szilovics Balázs, Dobai Gergő, Szuchovszky Barnabás, Kovács Kornél, Helmrich Ádám, Tokodi Illés, Szuchovszky Tamás.

Edzők: Kakas Krisztián, Gergely Tibor, Sandi Tamás és Szuchovszky Tamás.

Forrás: Szekszárdi Sportközpont
Read previous post:
Close