full screen background image
Keresés
2020 november 25 - szerda
  • :
  • :

Baleset okozóját keresik a bonyhádi rendőrök

Baleset okozóját keresik a bonyhádi rendőrök

2020.11.18. Baleset okozóját keresik a bonyhádi rendőrök, akik a lakosság segítségét kérik.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a 17020/2649/2020. számon eljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, feltehetően egy 70 év körüli, ősz hajú nő az általa vezetett szürke színű Suzuki – vélhetően Ignis – típusú személygépkocsival közlekedett Bonyhádon a Rákóczi utca irányából a Szabadság tér felé, amikor eddig ismeretlen körülmények között előbb áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd felhajtott a járdára. Ott pedig nekiment az épület felújítása miatt oda felállított állványszerkezetnek, melyet megrongált. Az autós ezt követően adatai hátra hagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben a jármű eleje feltehetően megrongálódott.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható helyen történt balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon vagy bármelyik rendőri szervnél. Tegyen bejelentést, akár névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon!

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close