full screen background image
Keresés
2020 december 4 - péntek
  • :
  • :

Baleset szemtanúit keresik a szekszárdi rendőrök

Baleset szemtanúit keresik a szekszárdi rendőrök

2019.09.27. A szekszárdi rendőrök várják azoknak a jelentkezését, akik a szeptember 21-én este a 6-os úton történt balesettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán folytatnak büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 21-én 21 óra körül ismeretlen személy az általa vezetett BMW típusú személygépkocsival a tolnai bekötő úton közlekedett a 6-os számú főút irányába, amikor az – Állj elsőbbségadás kötelező – jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a 6-os főúton Paks irányába szabályosan közlekedő Peugeot típusú személygépkocsinak, és a két autó összeütközött. A balesetben a vétlen jármű utasa és vezetője is könnyebben megsérült. A BMW vezetője az esetet követően kiszállt a gépkocsiból és adatai hátrahagyása nélkül gyalogosan elhagyta a helyszínt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 35-95-ös melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close