full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Baltával verte fejbe élettársa lányát, mert nem akart vele szexelni

Baltával verte fejbe élettársa lányát, mert nem akart vele szexelni

2017.03.01. Őrizetbe vettek egy zombai férfit, aki rátámadt élettársa lányára, miután a nő nem akart vele szexuális kapcsolatot létesíteni. A 35 éves nő kórházba került.

A 63 éves férfi kedd délelőtt zombai házukban megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni élettársa 35 éves lányával. Amikor a nő ellenkezett, egy láncot tekert a nyakára és egy baltával többször fejbe ütötte. A nőnek sikerült kimenekülnie a házból. A rendőrséget ezt követően az édesanyja értesítette. A nő a bántalmazás következtében megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök elfogták a 63 éves férfit, akit szexuális erőszak bűntett kísérlet, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók elrendelték a férfi őrizetbe vételét, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close