full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

Bearanyozták a napot a völgységi táncosok

Bearanyozták a napot a völgységi táncosok

2018.05.29. Kiváló hangulatban, színvonalas koreográfiák felvonultatásával zajlott az Amatőr Néptáncegyüttesek III. Szakmai Minősítő Fesztiválja, amelynek ezúttal a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont Bonyhádon.

Tolna megye több pontjáról, sőt, távolabbi településekről is érkeztek csoportok a Tehetség Művészeti Alapítvány által szervezett nívós eseményre, amelynek kezdetén, a város vezetése nevében Szabó Tibor alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket. Ezt követően zajlott a délelőtti, majd a délutáni versenyprogram, ahol Fejér Erika és Taba Csaba táncpedagógusok-koreográfusok értékelték, minősítették a látottakat. A házigazda Bonyhádot a Völgység Néptánc Egyesület képviselte, méghozzá nem is akármilyen módon: Arany Minősítést kaptak Steiner Józsefné tanítványai.

Az esti díjátadón a szervező alapítvány vezetője, Iker Józsefné és Bonyhád város kommunikációs munkatársa, a rendezvény műsorvezetője, Vizin Balázs köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájukkal, szerepvállalásukkal hozzájárultak a szombati gála sikeréhez, amelyről valamennyi fellépő csoport élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodva utazhatott haza.

Forrás: bonyhad.hu.  További képek az oldalon – kattintson!
Read previous post:
Close