full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Bemutatkozik a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Bemutatkozik a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

2016.06.07. 2014-től új programozási időszak kezdődött az Európai Uniós támogatásokban, Vidékfejlesztési Program (VP) néven, Magyarország Kormánya új támogatási programot indított el a vidék felzárkóztatására.

Ezek a változások a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) szervezetére is hatással voltak, így az MNVH a Miniszterelnökség Agrár- és Vidékfejlesztési Helyettes Államtitkárság irányítása alá került, új szervezeti felépítéssel, új lendülettel. Megújult arculattal, honlappal, Facebook oldal működtetésével szeretnék hírét adni ennek a friss lendületnek, amellyel az MNVH a vidék szolgálatába állt. Az MNVH működéséről szóló rendeletet (11/2016. (IV.26.) MvM rendelet) a Magyar Közlönyben olvashatják el az érdeklődők.

Az  www.mnvh.eu honlapon regisztrációval nem csak hírlevelet kaphatnak az MNVH-tól, de a regisztrált partnereknek lehetőségük lesz helyi fórumok, vidékfejlesztést érintő, tudásátadó események szervezésére támogatást kérni, ha a projektötleti felhívások keretében pályáznak.

MNVH_logo_RGB_H

Regisztráljanak a honlapon és figyeljék az oldalt, hamarosan kiírásra kerül projektötleti felhívásunk. Reméljük, nagyon sok vidéki esemény tud megvalósulni a támogatásunkkal.

Az MNVH Tolna megyében is több száz partnerrel működik együtt sikeresen. A szervezet Tolna megyei területi munkatársa Bodó Katalin. Tolna megyét érintő vidékfejlesztési jó példákkal, programokkal, VP pályázati kérdésekkel, előadások tartásával tudják őt megkeresni az mnvh.tolnamegye@me.gov.hu e-mail címen vagy a +36 20 207 3885 mobilszámon.

Amennyiben szeretne fent említett témákban, Tolna megyét érintő híreket, információkat kapni, jelentkezzen a megyei hírlevelére az előbb megadott e-mailcímen!

Forrás: MNVH Tolna megye

A képen: Bodó Katalin a Legszebb konyhakertek című pályázat 2015. szeptemberi díjátadóján. Fotó: Kiss Albert
Read previous post:
Close