full screen background image
Keresés
2021 július 23 - péntek
  • :
  • :

Betört egy szekszárdi töltőállomásra az őcsényi férfi

Betört egy szekszárdi töltőállomásra az őcsényi férfi

2019.02.02. Vádemelést javasol a rendőrség egy őcsényi férfi ellen, aki betört egy szekszárdi benzinkútra – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy őcsényi lakos ellen.

A 46 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. április 28-án hajnalban befeszítette egy szekszárdi töltőállomás irodájának ablakát, majd az épületből műszaki cikkeket, tankolókártyát és egy üres pénztárgépet lopott. Ezt követően az elkövető az egyik kútfejhez tartozó töltőpisztolyt megrongálta, majd a közelben egy szemetesbe kidobta a pénztárgépet. A férfi a bűncselekményekkel mintegy 80 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close