full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Gyorsan elfogtak a tolnai rendőrök két biciklitolvajt

Gyorsan elfogtak a tolnai rendőrök két biciklitolvajt

2016.05.01. Mire a tulajdonos  észrevette, hogy ellopták biciklijét, addigra a tolnai rendőrök már el is fogták a tolvajokat.

Egy helyi férfi tett bejelentést a rendőrségre csütörtökön 19 óra körül, miután észrevette, hogy egy tolnai buszmegállónál két ismeretlen férfi eltulajdonított egy kerékpárt, miután leszerelte a zárat egy bicikliről.  A rendőrök a helyszínre siettek, majd a közelben intézkedés alá vontak két gyanúsan viselkedő faddi személyt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök egy közeli bokorban meg is találták az ott elrejtett biciklit. A kerékpár tulajdonosa, egy tolnai nő az intézkedés közben érkezett a buszmegállóhoz, majd a rendőröknek jelezte, hogy eltűnt a biciklije. A járőrök a lopott kerékpárt visszaadták a nőnek.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai előállították a 18 és a 16 éves fiatalembert, akiket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki . A két fiatalember beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatja le.

* A kép illusztráció

 


ElőzőKínai gagyi termékek miatt adták ki a legtöbb riasztást KövetkezőBorfesztivált és fűszerünnepet rendeznek Pécsett


Read previous post:
Borfesztivált és fűszerünnepet rendeznek Pécsett

2016.05.01....

Tovább emelkedtek a távközlési szolgáltatások árai 2015-ben

2016.05.01....

Close