full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Bonyhád Grand Prix: több mint háromszázan álltak rajthoz

Bonyhád Grand Prix: több mint háromszázan álltak rajthoz

2017.03.27. Több mint 300 résztvevővel zajlott vasárnap a Bonyhád Grand Prix, Nemzetközi Szezonnyitó Országúti Kerékpárverseny.

A hazaiak mellett Romániából, Szerbiából, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek sportolók a minden évben nagy népszerűségnek örvendő, magyar kupa futamként is számon tartott megmérettetésre, amelyet ezúttal Bonyhád Város Önkormányzata valósított meg a társszervező Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesülettel.

Délelőtt 11 óra előtt néhány perccel startolt el az első futam, amelyet még öt követett. A legifjabbak 25, míg az elit kategória mezőnye már 100 km-t teljesített a változatos, technikás pályán.

– Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a szervezés és a verseny – vélekedtek a sportolók a kora délutáni eredményhirdetést követően, amikorra már a nap is kisütött.

A díjakat Filóné Ferencz Ibolya adta át a kerékpárosoknak. Bonyhád polgármestere köszöntőjében kiemelte: szervezőként első alkalommal csatlakozott a város a programhoz.

– Azon dolgoztunk a kollégáimmal és a segítőinkkel, hogy megteremtsük a feltételeit egy jó, színvonalas versenynek. Bízom benne, hogy sikerrel jártunk, és valamennyien pozitív élményekkel gazdagodva zárták az idei GP-t – fogalmazott a polgármester, köszönetet mondva a szponzoroknak, támogatóknak és mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a rendezvény életre hívásához.

Az eredményeket itt találja – kattintson!

Forrás/fotó: bonyhad.hu – V. B.
Read previous post:
Close