full screen background image
Keresés
2021 január 23 - szombat
  • :
  • :

Borárverést hirdettek a szekszárdi gázrobbanás károsultjainak megsegítésére

Borárverést hirdettek a szekszárdi gázrobbanás károsultjainak megsegítésére

2019.12.13. Borárverést rendez a Szekszárdi Fősővárosi Kör, az így befolyt összeggel az október 7-én Szekszárdon történt gázrobbanás károsultjait szeretnék megsegíteni.

A kör tagjai a karácsony közeledtével döntöttek a gázrobbanás károsultjainak megsegítéséről. Úgy gondolták, hogy nem közvetlenül pénzügyi adományt gyűjtenek, az adományért cserébe valamit adni is szeretnének, ezért megkeresték a felsővárosi borászokat, akik a nemes ügyre való tekintettel azonnal a gyűjtés mellé álltak.

Három – fadobozba csomagolt – borra lehet licitálni, melyek értékét az adományozó borász aláírása is növeli. Az árverésre kínált csomag a Mészáros Pál 2016-os Kékfrankos borát, illetve a Vesztergombi Pince 2016-os Turul Cuvée-jét, valamint a Borfaragó Pince 2011-es Vörös Cuvée-jét tartalmazza.

Licitálni a Kör által az árverésre létrehozott eseménynél lehet hozzászólásban, Facebook-on. A Fősővárosi Kör licitált elsőnek, 50 ezer forinttal. A licitálás lejártának határideje: 2020. január 2. 23 óra 30 perc. Az adományt január 10.-én adják át, a nyertesnek lehetősége lesz, hogy személyesen is jelen legyen az átadáson.

Licitálni itt lehet – kattintson!

A gázrobbanásról szóló írásainkat itt találja – kattintson!

A képen a felajánlott borcsomag, melyre várják a liciteket. Fotó:  Szekszárdi Fősővárosi Kör
Read previous post:
Close