full screen background image
Keresés
2018 december 15 - szombat
  • :
  • :

Bosszúból okozott tízmilliós kárt a volt apósának

Bosszúból okozott tízmilliós kárt a volt apósának

2015.12.30. Közel tízmilliós kárt okozott volt apósának egy férfi, akinek az ügyét vádemelési javaslattal küldte meg a rendőrség az ügyészségnek a napokban.

A rendőrség azután indított nyomozást, hogy egy ismeretlen 2014. május 1. és június 1. között több, Szekszárd külterületén található szőlőültetvényt vegyszerrel lepermetezett. A növények a károkozás miatt kipusztultak. A Szekszárdi Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség a nyomozás eredményeként egy 39 éves férfit hallgatott ki, a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését – közölte a Police.hu.

2018hirdetés

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

A Kadarka.net biztos forrásból tudja, hogy a férfi volt apósa szőlőültetvényeit permetezte le bosszúból, mert a válás után nem tarthatta meg azt a mintegy 1 millió forint értékű autót, melyet egyébként volt apósa és anyósa vásárolt az akkor még házaspárnak. A férfi több alkalommal járt az ültetvényeken, ahol módszeresen irtotta a növényeket egy kézi permetezővel. Mintegy két és félezer növény pusztult el a károkozás miatt. A kár megközelíti a tízmillió forintot. A férfit hazugságvizsgálat buktatta le.

Kadarka.net/Police.hu

* A fotó illusztráció
Read previous post:
Close