full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Bosszúból rongálta meg a lakókocsit

Bosszúból rongálta meg a lakókocsit

2020.04.03. A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 44 éves helyi férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy dombóvári férfi tett feljelentést ismeretlen tettessel szemben, aki 2020. január 15-én a Dombóvár-Szőlőhegyen levő földterülete mellett elhelyezett lakókocsijának zárszerkezetét megrongálta. A feljelentést követően az ismeretlen több alkalommal visszatért a helyszínre, és előbb a lakókocsi ablakát törte be, majd annak kültéri villanykapcsolóját szakította le.

A rongálással csaknem 100.000 forint kárt okozott a sértettnek. Az eset kapcsán a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az adatgyűjtés és a nyomozás során egy 44 éves helyi lakos került a rendőrök látókörébe, akit elszámoltattak. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során azt mondta a nyomozóknak, hogy bosszúból rongálta meg a lakókocsit, mert annak tulajdonosa korábban megengedte neki, hogy ott lakjon, de egy nézeteltérés miatt végül elküldte onnan.

A dombóvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close