full screen background image
Keresés
2019 november 23 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Brutális szekszárdi gyermekgyilkosság: befejezték a büntetőeljárást

Brutális szekszárdi gyermekgyilkosság: befejezték a büntetőeljárást

2019.06.18. Befejezte a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról korábban beszámoltunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 8-án az esti órákban, hogy a délután folyamán eltűnt egy gyermek. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon a Patak utca mögötti patak medrében megtalálták az eltűnt 6 éves kislányt, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel dolgoztak az elkövető felkutatásán, és rövid időn belül elfogtak egy 19 éves helyi férfit, a megölt kislány unokatestvérét, aki elszámoltatása során részben elismerte a gyilkosságot. Gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettes letartóztatásának indítványozására. A férfi eleinte az Igazságügyi és Megfigyelő Elmegyógyintézetben volt megfigyelésen, de később az egyik hazai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol azóta is letartóztatásban van.

Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárást indítottak emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyilkossággal gyanúsított K. Dániel-t kísérik ki a Szekszárdi Járásbíróságról március 11-én. Fotó: Kadarka.net

Az ügyben kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a kislány halálát közvetlenül a vízbe fulladás okozta, annak ellenére, hogy testén számos súlyos sérülés volt. A rendőrök a helyszínen találtak egy térkövet is, melyről egyértelműen megállapították, hogy az elkövetés eszköze ez a tárgy volt.

Az eljárás során a 19 éves férfit aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsították meg.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek:
Feldühödött családtagok várták a szekszárdi kislány gyilkosát a bíróság előtt
Egy 19 éves férfi gyilkolta meg a 6 éves szekszárdi kislányt
Megöltek egy gyermeket Szekszárdon
Read previous post:
Close