full screen background image
Keresés
2020 szeptember 15 - kedd
  • :
  • :

Bűncselekmények sértettjeit keresik a szekszárdi rendőrök

Bűncselekmények sértettjeit keresik a szekszárdi rendőrök

2018.08.17. A lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság.

Egy tolnai nő tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2018. július 27-én késő este valaki ellopta a szekszárdi üzletük falára szerelt biztonsági kamerát. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves szekszárdi lakost. A férfi a lopás elkövetését beismerte, és további bűncselekményekről is beszámolt.

Vallomásában elmondta, hogy 2018. június 23-a óta Szekszárd területén az őrizetlenül hagyott kerékpárokról lámpákat ás bicikliülést lopott, a parkoló autókról pedig az antennákat szerelte le, további két esetben pedig egy rollert, és egy másik kamerát is ellopott – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az említett időszakban hasonló bűncselekmény áldozatává vált, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot, vagy hívja a +3674/501-100-as telefonszámot. Bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is lehet tenni.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close