full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Bűnmegelőzési szakemberek tanácskoztak Szekszárdon

Bűnmegelőzési szakemberek tanácskoztak Szekszárdon

2017.03.01. Idei első soros ülését tartotta kedd délelőtt a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács.

A Tolna Megyei Önkormányzat Hivatalának tanácstermében megrendezett ülésen Daubner Gabriella r. alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztályvezetője köszöntötte a rendezvényen megjelenteket – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). Tolna megye elmúlt évi közbiztonsági helyzetét Molnár Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes értékelte az ülésen.

Ezt követően Süvegjártó Csaba, Iregszemcse polgármestere „ A helyi önkormányzatok lehetőségei a településbiztonság erősítésében” címmel tartott előadást. A polgármester az önkormányzatok és a polgárőrség együttműködésének elmúlt évi tapasztalatairól tájékoztatta a résztvevőket.

Illés László r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársa az Áldozatok Napja alkalmából beszélt a különösen veszélyeztetett csoportok áldozattá válásának megelőzéséről. Bácskai Tünde r. alezredes, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács tagja elismerését fejezte ki a helyben működő bűnmegelőzési projektekről.

A vzető képen Ribányi József, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke (k), Molnár Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes (j) és Illés László, r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársa. Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close