full screen background image
Keresés
2019 január 17 - csütörtök
  • :
  • :

Családok versengtek a rendőrség vetélkedőjén

Családok versengtek a rendőrség vetélkedőjén

2016.04.23. Vetélkedőt rendezett pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban.

A vetélkedőt a „Házhoz megyünk” bűnmegelőzési program részeként tartották meg. A versenyre olyan csapatok nevezhettek, amelyek három főből – egy nagyszülő, egy szülő, és egy felső tagozatos általános iskolás gyermek – álltak. A vetélkedő győztesei értékes ajándékokban részesültek, a legjobb eredményt elért csapat képviselheti Tolna megyét az országos döntőn. Az elismeréseken túl a résztvevők hasznos információkkal, jó hangulatban bővítették tudásukat a biztonságos környezet megteremtéséről – közölte a megyei főkapitányság a Police.hu oldalon.

A „Házhoz megyünk” kampánysorozatot a lakosság vagyonbiztonságának védelme hívta életre, a kezdeményezés az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása által segít a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorításában és támogatja az állampolgárok vagyonvédelmét. A program első részében az állampolgárok közvetlenül a szakemberektől kaphattak tanácsokat és ajánlásokat. A programsorozat bemutatóinak a TESCO Hipermarket adott otthont.

Fotó: Police.hu
Read previous post:
Close