full screen background image
Keresés
2019 január 17 - csütörtök
  • :
  • :

Buszajtó ejtett foglyul egy 14 éves fiút Tolnán

Buszajtó ejtett foglyul egy 14 éves fiút Tolnán

2016.04.21. Jelentős kárt okozott egy 14 éves fiú, aki egy parkoló autóbusz ajtói közé szorult Tolnán.

A rendőrök április 16-án hajnalban kapták a bejelentést, hogy egy fiatalember szorult az egyik buszmegállóban parkoló autóbusz ajtói közé Tolnán. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 14 éves fiú három autóbuszt is feltört, a járművekből kulcsokat, diákigazolványt, és bérleteket tulajdonított el. A fiatalember az egyik busz jegykiadó automatáját is megrongálta. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a 3 millió forintot – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Az ellopott értékek a fiatalember ruházatának vizsgáláskor hiánytalanul előkerültek. A fiú, akinél nem volt a személye azonosítására alkalmas okmány, az intézkedő rendőröknek hamis adatokat diktálta be. A rendőrök megállapították a valódi adatait, majd előállították a paksi fiút, akit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A fiatalember a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet. A valótlan adatok bediktálása miatt a rendőrök szabálysértési eljárást is kezdeményeztek. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Fotó: Police.hu
Read previous post:
Close