full screen background image
Keresés
2021 szeptember 19 - vasárnap
  • :
  • :

Buszmegállóban lopott készpénzt Dombóváron

Buszmegállóban lopott készpénzt Dombóváron

2017.09.17. Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök egy kapospulai férfit, aki készpénzt lopott Dombóváron.

Az ügyben egy csikóstőttősi lakos tett feljelentést a rendőrségen, mivel augusztus 28-án délelőtt egy dombóvári buszmegállóban egy ismeretlen 10 000 forint készpénzt lopott el a zsebéből – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a nyomozás eredményeként a napokban azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 39 éves kapospulai lakost. A férfi az eljárás során szabadlábon védekezhet. Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a vagyontárgyaik, illetve a készpénzük megóvása érdekében fokozottan figyeljenek arra, hogy értékeiket megfelelően zárják el az illetéktelenek elől. Lehetőleg ne tartsanak maguknál nagyobb összegű készpénzt, amit maguknál tartanak, azt tegyék tárcába vagy táskába a zsebük helyett. Készpénz helyett biztonságosabb bankkártyával fizetni, de a PIN kódot semmiképp ne tárolják a kártyával egy helyen. Célszerű olyan azonosítót használni, amelyet könnyen megjegyeznek – figyelmeztet a rendőrség.

* A kép illusztráció