full screen background image
Keresés
2019 december 1 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

„Csak így tovább Benjamin”

„Csak így tovább Benjamin”

2019.11.30. A szekszárdi Sándor Benjamin Solt is továbbjutott a középdöntőbe a Fölszállott a páva gyerekévadának pénteki adásában.

A Duna Televízióban péntek este sugárzott műsorban Sándor Benjamin, aki – a Bartina Néptánc Egyesületben is táncol és – a táncos szólisták között indult, Györgyfalvi legényest mutatott be a zsűrinek. Zsuráfszky Zoltán szerint Benjámin példásan, jó stílusban táncolt. „Csak így tovább” – biztatta Benjamint. Kocsis Enikő – utalva a Bartina egyesületre és Szekszárdra – azt mondta, Benjamin jó helyre született, de meg is dolgozik a sikerért. Salamon Bea annyit tett hozzá, hogy irigyelte a zenekart, mert ő szeretne a táncához zenélni. Sebestyén Márta szavai szerint Benji természetesen és bájosan táncolt, produkciója nem volt tolakodó, hivalkodó.

Sándor Benjamin produkcióját Zsuráfszky Zoltán kivételével minden zsűritag a maximális 10 ponttal ismerte el, így a lehetséges 50 pontból 49-et szerzett meg és ezzel továbbjutott a decemberben tartandó középdöntőbe.

Benjamin a produkciót követően elmondta, jó érzés volt a színpadon állni és megmutatnia tudását. Hozzátette, érzése szerint az élő show-k folyamán ez a tánc sikerült a legjobban. Azt is elárulta, hogy legközelebb Szatmári verbunkot táncol majd.

Mint azt korábban a Kadarka.net-en megírtuk, a tehetségkutató verseny 2015-ös megmérettetésén a Szekszárdi Bartina Néptánc Együttes gyermekcsoportja lett 2015 legjobb gyermek táncegyüttese. A táncegyüttesnek akkor Sándor Benjámin Solt volt az egyik legkisebb tagja.

Forrás: mediaklikk.hu/folszallottapava