full screen background image
Keresés
2019 december 20 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Családi vállalkozásban űzték a „szobáztatást” Pakson

Családi vállalkozásban űzték a „szobáztatást” Pakson

2019.06.25. Prostitúció elősegítése bűntett elkövetésével gyanúsították meg a rendőrök egy paksi család három tagját és egy ismerősüket.

Több hónapos nyomozás előzte meg azt az akciót, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai hajtottak végre 2019. június 20-án – tájékoztatott a  Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőröknek gyanúja volt arra vonatkozóan, hogy egy 59 éves paksi nő a városban levő házát napidíj ellenében huzamosabb ideje prostitúció céljára bérbe adja. Az ingatlannal kapcsolatos teendőkbe – a prostituáltak fogadása, a pénz átvétele a bérlőktől – a jelenleg Budapesten élő asszony bevonta Pakson élő 41 éves fiát, menyét és egy 61 éves, szintén paksi ismerősét is. Az asszony részletes nyilvántartást vezetett arról, hogy mikor és hányan bérelték ki ingatlanát. A Tolna megyei rendőrök vagyon-visszaszerzési céllal az 59 éves nő bankszámláját zárolták, és tőle egy autót is lefoglaltak.

A nyomozók 2019. június 20-án mind a négy személyt gyanúsítottként hallgatták ki prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak a cselekmények elkövetését elismerték.

Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság folytatja.

* A kép illusztráció


ElőzőMunkaszüneti nap – a Balassa János kórház közérdekű közleménye KövetkezőBesurranó tolvajt fogott egy ház tulajdonosa Tolnán


Read previous post:
Besurranó tolvajt fogott egy ház tulajdonosa Tolnán

2019.06.25....

Harmadszorra bocsátották fel a SpaceX óriásrakétáját – videóval

2019.06.25....

Close